Zonnebank zonnestudio

Bezava (.com) = Modernisering Ziektewet 1/1/2014+ (T-2)

Literatuur (Bezava - Modernisering Ziektewet)

VOOR WERKNEMERS

Voor werknemers het het Arbeids Juridisch Buro hele goede informatie. Ziek, half ziek of niet ziek - wat zijn de vertrekmogelijkheden voor een werknemer?

Deze PDF (6 pagina's) biedt een uitstekend overzicht

VOOR WERKGEVERS

Ook voor werkgevers biedt het AJB, Arbeids Juridisch Buro, een prima overzicht van de voor- en nadelen van elk spoor (in een schema; klik)

http://arbeidsjuridischburo.nl/reintegratie-eerste-spoor-tweede-spoor-voordelen-nadelen.html

ALGEMEEN

26 juni 2014

Er is op internet veel ´literatuur´ over Bezava-modernisering Ziektewet, maar er is een grote kans dat u er weinig van leert omdat de basis niet wordt uitgelegd, noch de essentie.

Het enige boek dat bestaat over de ´modernisering van de ziektewet´ (Bezava), is van Kluwer, heet zoals voornoemd en is gewoon via bol.com te bestellen.

Het bevat zeer veel tabellen, en eigenlijk geen conclusies.

Vanwege dat laatste vonden wij het nodig, ten behoeve van de maatschappij als geheel, als Stichting Burnout pro deo een aparte site te maken over de HOOFDLIJNEN en de DOELEN van Bezava en Modernisering ziektewet - dat is deze site, http://bezava.com/

De relatief beste samenvatting vinden wij de onze - op 4 A4 PDF - wij konden eigenlijk geen goede samenvatting maken, en hebben onze eigen samenvatting geschreven - link - samenvatting Bezava-Modernisering-Ziektewet-Stichting-Burnout.pdf


28 juni 2014

Nadien goede uitleggen die wij hebben gevonden zijn:

Voor wetteksten zie onder de tab ´Wetten´ .